.

Mamselamsen

fredag, september 30, 2005

Jag känner mig lycklig och hel!

Som den sanna "bloggoholicen", är jag i mitt rätta element igen. Eller rättare sagt, som den totala egocentrikern är jag i mitt rätta element. Jag skriver om MIG och om MIG och om MIG och om.... Känns alldeles underbart! Att det sen sitter en massa fjollar runt om i världen och läser mina egotrippar, gör ju saken bara ännu bättre. Mitt EGO når svindlande höjder.

Jaadet var väl allt jag hade att säga.

Over and out/Mamselamsen, med en starkt begynnande hybris.

Asch...jag har ju glömt...

att berätta om min nya magtryckare, som jag köpte på Viktoria Secret. Den är full med massa "stålvajrar" runt magen. Jaa, man måste ytandas, men det har i alla fall resulterat i att mina nya svarta byxor är i storlek 36.


Over and out/Mamselamsen, smal som en vidja. Eller rättare sagt, smal och sladdrig. *fnissar*

Hu, vad pengar vi gjort av med idag.

Vi har blivit med Dvd med surraound-anläggning. Den ska vi ha i köket som CD-spelare. Stephan ska bygga in allting så det inte syns. Han är noga med sånt. Sen har vi blivit med ny matgrupp i ek samt en buffé i samma stuk. (Det blev precis som JAG hade tänkt det. Hihihi..) Våra träpersienner sitter på plats, så nu kan jag springa runt spritt naken om jag vill. Inte nog med det... vi köpte ett litet kaffekoppsbord till Stephan, som han ska ha vid TV:n. Fåtölj och soffbord står nämligen inte tillsammans. Sen blev det gardiner till mitt rum... inte alls som jag egentligen hade tänkt mig. Nu blev det riktigt rosiga engelska skapelser. Jaa... mitt rum går i rosor och guld. Nån som är förvånad? *skrattar*

Härom dagen gick vi en runda runt i lägenheten och konstaterade att veganer nog icke göre sig besvär. Inte heller folk som inreder efter feng shui... eller vad det heter. Här kryllar av både döda djur och döda blommor (torkade rosor) Egentligen om man går efter det där japanska, borde vi må skit, med tanke på allt dött som finns här... men NÄ det gör vi inte. Och skulle det ha inverkan på oss, skulle jag nog inte vilja veta hur vi skulle vara om allt var levande och alla speglar satt rätt. Vi skulle bli så gräsligt positiva att ingen människa orka med oss. Nä, vi håller oss med lite dött och är lagom positiva och i fas med vår själ.

Ebba von G. är fortfarande inte riktigt kry. Hon ligger i mitt knä och sover just nu. Inte ett skit intresserad av att jaga muspekaren = hängig. Men jag ska ge det i morgon också... men sen ringer jag och frågar på Läckeby djurklinik.

Ohh... vad jag längar tills jag kan lägga in en massa foton... men jag måste vänta tills jag får programmen. Herre jestanes, det kommer att bli foton från LA, Ebba och en grandios massa foton på väskor och guldskor. Men bara lugn... det kommer... och då kommer Ni att kräkas på alla foton och tycka att: "Kan inte mänskán sluta snart".

Nä, nu ska jag ut på balkongen och ta mig en cigarett (Level) Har ju slutat med Prince efter det började med äckelröda paket.

Over and out/Mamselamsen som nu har en ganska tom och ekande plånbok.

JESSICA!

Kan du skicka över min länk till Nyligen i ett mail. Jag vet inte vilken det är... för min länk ligger i den andra datorn. Jag VILL pinga!

Over and out/Mamselamsen som pussar och kramar dottern alldeles väldigt.

Nu blir han riktig gubbe!

Stephan blir 53 i morgon. Och jag som tycker att han bara är en liten pojke.

Presenter är inhandlade. Jag letade efter Cartiers "lukta gott". Men det finns inte att tillgå i varken Nybro eller Kalmar. Skit också! Denna glasflaska verkar ha någon form av "afrodikum" (stavning?) i sig. För när Stephan har det på sig, går jag som en dräglande honkatt i mars, efter honom. Men nu är det slut på det, för det blev Armani i stället, och den har inte alls samma inverkan på mig.

Och det självklara TV-spelet är också det inhandlat. Vintern är lång.

Nu ska jag bara ut på stan och köpa kort, blommor och den traditionsenliga gräddbakelsen... jag tror det blir en Budapest i år Varje födelsedag SKA starta med gräddbakelse med påföljande illamående. En födelsedag utan spykänslor, är ingen riktig födelsedag.

Over and out/Mamselamsen som bara har guldiga gardiner i skallen.

Hurra... jag har upptäckt en sak!

Det är lite guld i tapeterna i "tornrummet". Japp japp japp, det kommer att bli en liten gardinkappa (ska täcka "elcentralen" som någon monterat över de vackra fönstrena i tornet)) som skimrar i guld. (Lyckan total!) Så idag ska det minglas runt på alla ställen här i Nybban, som kan tänkas ha dylika tygtrasor.

Vi ska även hitta en passande stereo till köket. Och det kommer att bli någon form av bilstereo, där man kan bygga in både radion och högtalarna i skåp och lådor. Oh... när den är på plats, då ska jag skrämma slag på alla våra hyresgäster, med musik av och med Camilla.

Ebba verkar piggare idag... äntligen har hon börjat rusa runt som en "stressad utter" i lägenheten igen. Det var inget kul igår, när hon uppförde sig som en urgammal katt och bara sov. Nä, kattungar SKA hänga i gardinerna och attackera allt som rör sig.

Over and out/Mamselamsen som absolut måste gå och tvätta av gårdagens smink, som fick sitta kvar på grund av akut sömnighet i går.

torsdag, september 29, 2005

Har läst Ebba von Sydows blogg och....

hon vill inte berätta som sina trattkantarellställen. Skitlöjligt! Det gör jag! Kom till Nybban. Över allt där det växer Björnmossa i skogarna finns det "trattisar" ända fram till jul. Om det inte blir svinkallt förståss.

Over and out/Mamselamsen som blir mer och mer givmild för varje glas vin hon häller i sig.

Har han lyckats eller?

Jag har läst igenom vad jag skrivit de sista veckorna. Det var en himla massa "Praise the Lord" och "Halleluja". Har han, pastorn som ledde Godspellkören i LA lyckats frälsa mig utan min vetskap. Millan varnade mig för honom... han kanske har sådana krafter att han frälser folk utan att man vet om det. Kära nån... jag kanske kommer till himlen, trots allt.

Over and out/Mamselamsen som inte känner av några krafter från ovan... ÄN!

Hemma igen och lika mycket pengar kvar.

Ja himmel vilken auktion. Bara nya saker som dom försöker sälja skitdyrt. Bl.a. en vit svultstig skinngrupp... en sån som var modern på åttio-talet. Och utroparen försökte med, att sådana soffgrupper minsann kostar 30-40 tusen ute i affärerna. Den var GRÄSLIG! Och jag har sett möbelaffärer sälja ut liknande svulstiga saker för en 6000 pix. Men folk bjöd hej vilt utan en tanke på att man skulle lägga på 25% moms på budpriset. Oj oj oj oj... det blev riktigt dyrt för dessa as-läskiga möbler. Vi åkte ganska snabbt där i från. Nää... tacka vet jag RIKTIGA auktioner.

Ebba mår inte riktigt bra efter behandlingen av sin öronskabb (droppar i nacken) och sprutan mot kattpest och kattsnuva. Hon är jättehängig. Nån som vet om dom kan bli dåliga av denna behandling. Öronen känns varma, så jag tror hon har lite feber också. Stackars lilla "Gumsegumsan". Vi får se hur hon mår i morgon. Är hon inte piggare, ringer jag djurkliniken och gnäller. Vår lilla prinsessa ska ju inte behöva må så här. Jag vill att hon ska bli som vanligt igen och ligga i blommorna i fönstren, kloa sönder soffan och hänga och slänga i gradinerna.

Sen jag kom hem från Hollywood, har jag, som Lotta på Bråkmakargatan säger, "möblat" en del. Nu fattas bara en lite kort gardinkappa i "tornrummet" för att dölja alla fula kontakter som sitter på ovansidan av varje förnster. Ja... och så gardiner till mitt rum. Jag hittade skitsnygga i Kalmar igår, men jag tycker att 300 kronor metern är lite häftigt. Jag väntar!!!

Nja, sen ska alla mina böcker ner från vinden. Alltså, dom som jag slet med att få upp i början av sommaren. Då, när jag bar och bar och bar och.... tills var ryggraden så hoptryckt att jag till slut inte var längre än en och tjugosju.

Det känns som evigheter sen jag var hos Millan och det är ju bara lite drygt en vecka. Men jag ska lägga in en massa foton... jag ska bara fixa ett nytt Officepaket. Mitt gamla skickade jag över till Millan... fasen att man ska vara så himla givmild. Jag vill haaaaa Word, så jag kan få fram mina länkar till Nyligen, som jag postade till min blogg innan jag åkte till LA. Skiiiit... mummel mummel mummel.

Nu skiter jag en stund i Er här på bloggen, för nu ska vi äta hederlig svensk husmanskost... Kebabtallrik och rött vin.

Over and out/Mamselamsen som redan luktat på korken.

Halleluja... Praise the Lord... Allé Allah...

ÄNTLIGEN!!! Nu har han varit här och installerat datorn. Nu känner jag mig hel igen! Abstinenesen har legat och pyrt här de senaste dagarna och det var inte långt ifrån idag, att jag sparkade undan "datorkillen" från stolen, när jag såg att Intenet fanns klart. Men som den väluppfostrade kvinna jag är, lade jag band på mig. Men han hann inte utanför dörren när jag kastade mig hit. *skrattar*

Ebba har varit hos "doktorn"idag. Hon har öronskabb och så var det dags för lite sprutor. Stackarn... hon har sovit hela dagen. Det var nog en pärs för henne... lilla kraken. Snart kommer det bilder på henne; jag har massor!

Asså... fattar Ni hur underbart det är att ha en dator igen? Tralalalala....*studsar på stolen*

Tyvärr hinner jag inte skriva mer just nu, för Stephan och jag ska till Kalmar på auktion. De säljer 18 st matrumsmöbler, och det är vi på jakt efter. Alltså...inte 18, men en i alla fall.

Jag återkommer ikväll om hur det gick.

Over and out/Mamselamsen som nu är saligt lycklig igen.

lördag, september 24, 2005

Skitdatorer och lite annat.

Inte tusan hade de lagat min dator tills jag kom hem... Nä, för den var tvungen att skickas iväg. Och det är den nu. Men bara lugn, vi får en ny anäggning installerad på tisdag. TRÅDLÖST!!!!!! *fnissar skitviktigt*

Jag lovar att när den är på plats, kommer jag att att fylla min Flickr på nolltid. Allt från uppträdanden, Mike, väskor och den gamla mannen som putsar alla stjärnorna på Walk of Fame. Ohhh....så kul det ska bli.

Men mig hem från Hollywood hade jag också en demo av och med Camilla och hennes band. Tyvärr får jag inte börja skicka ut den, för tydligen var det något med mixningen som inte var bra. Jag tror det var en "sur" ton, som Millan presterade. Men himmel vilka låtar den ungen skriver! T.o.m. "Anna Brandman" kan hitta låtar att "headbanga" till. =)

Nu har vi nästan packat upp och byggt om hela lägenheten. Fy f...n! Inte nog med att man ska packa all kristall, den ska packas upp och diskas också. Blä... sitter här med världens mest nariga och spruckna händer. Får ta en specialkur med mina mer eller mindre konstiga krämer som jag köpte på Target och "99-cent store". Hu, vilka "bra" saker man kan hitta i sistnämnda affär. Bl.a. köpte jag kex som var fyllda med marsh mallows. Dom var faktiskt riktigt jäkla äckliga. Men dom duger nog när det blir kris. Eller vad sägs om ljus som doftar varm äpplepaj.

Jag kan berätta att jag redan sparar för att kunna åka och hälsa på Millan i vår igen. Och då hoppas jag även få fika med Kristina i Santa Monika. OK? Varför inte den engelska restaurangen med alla fotona på väggarna och som serverar bl.a. leverstuvning, vilket jag självklart INTE ska ha.

Ebba von G. lever livets glada dagar hos oss. I hennes huvud kan man leka med allt... händer, fötter, blomjord och den allra finsate pennan som jag ska skicka till Biggis (adress?) Den kommer att vara litte tuggad, men det kanske inte gör något. OCH... hon har inte misslyckats med lådan en enda gång. As-kalas-stolt "mamma".

Nä, nu tänker jag inte skriva en massa mer... jo... jag sitter här med en alldeles ny tröja från GAP och en alldeles äkta pytteliten rosa LV-väska, som jag bytte till mig av Millan. Jag är heeet! =D

Over and out/Mamselamsen som nu ska fika med Sladdis på Willys.

PS. Glöm inte bloggtoppen. Jag finns ju inte med längre. :( DS

måndag, september 19, 2005

Hem ljuva hem!

Har landat i Nybban nu. Outsägligt skönt att komma hem till mitt lilla hem där hemma i hemmet.

Skriver mer nr jag laddat datorn....den är INTE lagad!

söndag, september 18, 2005

Hemma, med sagolik tur och lite otur.

Vi börjar med det kuliga. Planet från LA var överbokat, så våra platser i turistklass var redan tagna. MEN!!! Det gjorde absolut ingenting... för vi fick åka Buissnes-class i stället. Praiiiise the Lord! Massa champagne, vin och tre-rättersmiddagar. Och inte minst, massor med benplats och stolar som gick att fälla ner nastan som till en säng. Så efter all mat och vin somnade jag som en stock och vaknade bara en timme före London. Jag VILL bara åka Buissnes-class i fortsättningen. Nån som vill betala? =)

Det lite mindre bra, var att en av mina väskor blev kvar i London. Men det är inget att hänga läpp om, för den kommer till Nybban i morgon.

Nu sitter jag på Multrågatan och har fått äkta svensk mat... Tacos! *skrattar*

Så Mamselmamsen är tillbaka i gamla Svedala, och det ÄR skönt! Jag gillar Sverige. Att åka brort är hur kul som helst, men att komma hem är underbart.

Over and out/Mamselamsen som är hur äcklig och skitig som helst. Duschen väntar!

lördag, september 17, 2005

Uppe med tuppen!

Jaha... sa sitter man har i trappan igen och vantar pa att de sma honsen ska vakna. Det tar nog en stund, da det kom hemrumlande framat morgontimmarna. Men jag tror att de hade haft kul pa "The Knitting factory" i alla fall. Det lat sa pa dem nar de smog (las klampade) in lagenheten. Formodligen med tinnitus av varsta slag... for det spelades HOG musik igar. Jag maste verkligen gora reklam for ett countryband som inte gar av for "hackor". De heter "Whisky Dicks". Oh, sa duktiga de ar och vilken haftig musik de skriver. Favoriten ar "Dating my TV".

Nu ska det bli lite skont att fa aka hem till gamla Svedala igen. "Back to reality"! Svarigheten idag, blir att packa. Att hitta alla sina grejor i Camillas lagenhet blir inte latt..... den ar som Jerusalem forstoring med pasar, klader, chips, Cola, vaskor och en hel massa annan "drit".

Detta blir sista bloggen fran landet i Vaster, men det kommer att laggas ut en sju-helsikes massa kort nar jag kommer hem. Jag looovar!

Over and out/Mamselamsen som ska ga ner och ta en sista kopp kaffe vid poolen, ikladd rosa noppig morgonrock och haret pa anda. Matte jag inte mota nagon!

Nu lamnar jag over till ungdomarna.

Ohhh... nu har jag fatt i mig rock, pop, country och musik till gitarr. Nu lamnar jag over till den yngre generationen, for nu orkar jag inte mer idag. VILKEN dag det varit! Allt har passerat mitt huvud och nu ar det tomt... eller smockfullt och behover sova en stund. *gaspar stort*

Det ar fantastiskt vilken musik som produceras har. Ingen kan forestalla sig det som inte varit pa MI. Praiiiise......

Over and out/Mamselamsen som nu ska dyka i badd.

Action!!!!

Har har vi suttit pa forsta parkett hela eftermiddagen och spanat in ett valdigt ljudligt gral i en lagenhet. det kastatdes saker och de svor och skrek at varandra. Det heal slutade med helikoptrar over huset och 8-10 poliser som kom. Nu avslutades det hela med lugn och ro for alla. Aven for dom i lagenheten. Men himmel... det var precis som pa TV, fast IRL. Egentligen ganska hemskt. Men som sagt, det avslutades ganska lugnt, som tur var.

Vi sitter och invantar Mike som ska med pa en thailandsk restaurang som heter... ??? Tai... Tao... Asch jag vet inte... men dit ska vi i alla fall. Och det blir taxi, eftersom jag envisas med "high heels".

Ett par tre.. fyra glas vin har inmundigats och jag ser fram mot att dansa a' la John Travolta med Mike i kvall pa "The Knitting factory". (Kristina i Santa Monika! Jag blev inte rosa i kvall... vuxit ur byxorna...for stora. Jag ar beige med en brun och guldig vaska. KOM! Jag ar ofta ute och roker)

Over and out/Mamselamsen som nu suttit i ett par timmar och beundrat Millans statyett fran graduation.

SKRYYYYT!!!!

Praiiiiise the Lord!

Millan blev "The most outstanding student". Ojojojoj..... vad stolt jag ar. Jag filmade och grat samtidigt. Mike (larare) sa att om alla studenter var som hon, skulle dom ha varldens lattaste jobb. Millan som ar en varre prakvarn an jag, fick knappt fram ett ord nar hon skulle tacka. Och Mike, sa att det var forsta gangen han sett henne "speachless". Nu ar Camilla kvar i skolan till klockan 4, men efter det ska det firas.

Inte nog med att Millan fick "pris", Hennes pijkvan Mike fick ocksa. Han blev "The most emproved student". Sa lyckan var total efterat i Passagen, nar alla bjods pa en femton meter lang "smorgas" med Cola (sjalvklart)

Sa ikvall ska jag, Jessica och Mike fira med manga fargglada drinkar. Millan far halla sig till DietCoke, eftersom hon har en sviktande njure. Men det ar annu inge storre fara om hon skoter sig. Det tar ett halvar till, sen ar hon formodligen OK igen. Hon hade ju njubackeninflammation for ett halvar sedan och sant tar tid att laka.

Och en annan sak har hant idag. Jag var 25 meter fran JATTEKAND skadespelare (glomt namnet) Han gjorde hand- och fotavtryck pa "The Chinese theatre" Asch....vad heter han igen? Han ar gift med Vanessa Paradise. Ahhh....Johnny Depp heter han visst.

Hur som helst, nu ska det firas.... Jiiiihaaaaaa.......

Over and out/Mamselamsen som omedelbart ska ta en gin och tonic med Jessica och invanta de...... behovs inte....Millan sitter bredvid mig i trappan nu. Paaaaartyyyyy!

fredag, september 16, 2005

Annu en gang fran trappan... fast pakladd denna gangen.

Japp, nu ar jag redo att ga till MI. Fast som vanligt ar jag lite tidig och far alltsa blogga lite till. Nu ikladd rosa och 2 guldhalsband,3 guldringar,1 guldarmband,guldorhangen och en guldig klocka. Fasen... man maste ju leva upp till ett och annat. *fnissar* Dock far nya guldvaskan vanta tills i kvall. Uhhh....den ar het! Full med guldiga lov.

I morgon aker Jessica och jag hem igen. Ska ocksa bli lite skont. Det finns ju en lagenhet som ska packas upp i Sverige. Stephan har slitit som ett djur med att bygga om allt, sa det passar oss. Jag har fatt reda pa via telefon att Ebba vaxer och ater som en hast.

Jag lovar att lagga in en massa kort nar jag kommer hem... alla SAKER som jag kopt. *ler*

Over and out/Mamselamsen, "hetast i Stada".

Direktrapport fran trappan.

Klockan ar sju pa morgonen och jag sitter i trappan och smygsurfar pa nagans Internet. Blev utkastad fran lagenheten, for tjejerna pastar att man omojligt far vara sa pigg klockan sju pa morgonen. OK... sa har sitter jag med en kopp kaffe bredvid mig och haret star pa enda. Hoppas ingen kommer har, for da far de slag.

I forrgar var vi pa annu en konsert. Den var fantastisk! Blandade "artiser", sa det blev allt fran smaktande ballader till "hardrocks-country". Jihaaaa....... Pa konserten blev jag presenterad for en massa folk, som jag inte visste vilka det var. En skadespelerska som hette Mannings. Tydligen har hon spelat mot B. Spears i "Crossroads: och Enimen i nagan film. Jahaaa....en liten tjej med hastsvans. Sen var det visst en gitarrist som hette...??? LaFleur var det visst... tror jag. Och aven en gitarrist som spelar i Paul McCartneys band Wings. Och... nagan son till Ray Charles. Sen en massa andra, som jag inte kommer ihag. Men tydligt var, att man borde nog bli imponerad... synd for dom, for jag ar inte sa lattimponerad. =) Det var ju bara vanliga manniskor for tusan.

Igar tog vi det ganska lugnt. Jesica och jag gick noga "bara" en mil. Det enda jag spenderade pengar pa igar, var en begagnad CD-skiva av Sony and Cher och en vansinnigt dyr Italiensk glass, som inte var nagat sarskilt. Jo... forresten det blev en pepparspray, som man kan ha runt handleden, nar man ar ute och gar. As-kalas!!!!!!

Idag ar det graduation for Millan.... och du Kristina i LA... kom till den pa MI.... eller kom till "The Knitting Factory" pa Hollywood Boulevard... vi ar dar i kvall. Jag ar den rosa kvinnan med guldskor... vad annars? *skrattar*

Igar kopte jag in blommor till Millan.... och Mike (hans foraldrar ar ju inte har) Riktiga "Miss Universum-buketter". Jag forstar inte hur jag ska fa over dessa buketter till skolan. Bar jag dom, kommer jag att snubbla over en massa folk och sladdar som ligger och star pa gatan till skolan. Jaaaa.... sa stora ar buketterna. =)

Millan hade "arranging-examination" igar kvall. Jag fattar inte hur hon kan! Hon har alltsa skrivit notblad till alla olika instrument som skulle vara med. Musikerna hade aldrig hort hennes lat forut, men fick var sitt notblad och borjade spela. Det var skit-spannande att hora om det stamde, nar alla borjade spela tillsammans. Och det gjorde det... HURRA! Det blev nog en A i betyget dar.

Millan fick reda pa i gar att hon var nominerad till nagon form av "out-standing student" pa skolan. Sa idag far vi reda pa om hon blir det. Dom ar tre som ar nominerade. Fast for mig ar hon redan speciell. Men visst ar det kul.

Jag aterkommer i morgon om vad som hander idag. For nu MASTE jag in i duschen. Duschen som bara har en strale. Sa nar man tvattar haret, far man jaga stralen runt om i badkaret. Tur att man har kort har!

Over and out/Mamselamsen med direktrapport fran trappan och haret star pa anda och den oborstade munnen luktar "skunk"

onsdag, september 14, 2005

Fashion district.

Hallejuja....igen! Igar var vi i Fashion district och verkligen shoppade. Handvaskor...forstass. Planbocker, kattvaska (lack) i form av en liten bil, solgalsogon och annu fler handvaskor. Det ar sa billigt, sa det ar nastan skrattretande. Men de hann stanga innan vi var var klara, sa Jessica och jag ska tillbaka idag. Millan far stanna hemma, for hon har en massa tester idag.

Vi har traffat Millans pojkvan... oh, en svarmorsdrom! Kruxet ar at han aker tillbaka till Schweiz, for att plugga ekonomi om tva veckor. Men jag har minsann forbjudit Camilla att gora slut med honom. Ska JAG ha en svarson, ska det vara han... sa det sa!

Luften har i LA ar inte att leka med. Jag kanner en begynnade heshet. Men ungarna pastar att jag bara later hes och sensuell. OK... jag tar det, for man ska ju vara positiv. "Den sensuella Mamselamsen", vad sags om det? Speciellt som jag sitter har i ganska skitiga favoritjeans, en tamligen urtvattad T-shirt (Camillas) och fruktansvart "fotsvettiga" joggingskor, som far sta i fonstret nar vi ar hemma. Men "shiiiit", jag ar het! *skrattar*.

I kvall, nar Millan ar klar ska vi till Fairfax och ata. Millan sager att det finns en skitbra restaurang dar. Jag hoppas den har hyfsade priser, for har betalar Mamselamsen allt. *glorian lyser starkare an nansin*. Maste fa med Mike (svarsonen?)

Att det kryllar av uteliggare ar ju ingen nyhet. Men Camilla har sagt att man inte ska ge dom pengar, utan i stallet ta dom till ett McDonalds och kopa dem mat. Det ska jag gora om en stund, nar vi ska ga till Metron. Man moter nog ett tiotal pa vagen. En av dem kommer att bli matt idag i alla fall. (Kolla in glorian igen) *ler*

Igar kvall satt vi alla pa forsta parkett vid Camillas stora fonster och fick i oss en riktig dokusapa. Ett par, tvars over innergarden gralade mycket hogt. Tydligen hade kvinnan skrivit ut falska checkar. Ojojojoj.... men jag tror det loste sig pa slutet och att maken skulle fixa det. Vi kande oss som riktiga "gamar", men underhallande var det... da det trots allt slutade hyfsat... tror vi.

Na, nu ska jag forska slita Jessica fran datorn bredvid mig... vi har MASSOR att gora idag.

Over and out/Mamselamsen, som sitter har i sin nya stenharda body fran Victoria Secret.

tisdag, september 13, 2005

Praise the Looooooord!

Himlar och bananer... vi var pa Camillas godspelkonsert i gar. Alla i salen var som galna och stod upp och viftade med armarna och skrek: "Praise the Loooord" hela tiden. Bara jag, Jessica och Linea satt ner och stampade takten lite grann. Da fick gigantiskt stora pastorn syn pa oss (vi satt pa forsta raden) och ta mig tusan, tror jag han var pa vag och hoppa ner fran scenen for att forsoka fralsa oss. Men som tur var, var det nagot som holl honom tillbaka. Dock blangde han pa oss hela tiden. Hur som helst... musiken var alldeles under bar. Sexstammig godspel gar inte av for hackor... "Praise the Loooord"!

Igar pa dagen tog jessica och jag bussen ner till Santa Monika. En bussfard, som nog hade tarvat njurbalte egentligen. Skumpigare fard har jag nog aldrig varit med om. Dock stagades jag upp av en man som satt bredvid mig och sov med huvudet pa min axel. Han var nog vaaaaldigt trott!

I affaren "Forever 21" hittade jag... gissa? En handvaska i brunt och med GULD!!!! 22 dollar... as-kalas!! =) Och Biggis! Jag har hittat en penna till dig. I och far sig inte blinkande... men riktigt graslig anda! *fnissar*

Idag tar vi Metron ner Down Town. "Fashion district" ligger dar och bara vantar pa mig... "Praise the Looord"! Ojojoj... NU ska det turboshoppas! Vi ska bara invanta Millan. Hon hade nagot test som skulle inlamnas. Hittills har hon bara stora A:n i betyget. *skryter som vanligt ohammat* Hennes larare pastar att hon ar arbetsnarkoman... och det har hon garanterat fatt efter sin far, for jag har inte sett nagra sadana tendenser alls hos mig. Jag tycker att arbete ar valdigt overreklamerat. =)

Ohhh...jag glomde nastan att beratta om den gamla tanten i rullstol har pa Hollywood boulevardd, som ar uteliggare. Hon hade en liten vit ytte-pytte-kisse i knat, nar vi gick forbi. Igar fick vi reda pa att nagon tagit katten och atit upp den. Hu, sa grasligt! Men den som gor sa hemska saker maste vara valdigt, valdigt hungrig. Uhhh.....

Over and out/Mamselamsen som sitter bland palmer och blommande bouganvilla (stavning?)

söndag, september 11, 2005

Har har det headbangats!!

Var pa konsert igar, dar Linea "rockade fett". Jag tror att jag fick tinnitus pa kuppen. Men himmel vilken haftig rocktjej. Och med ett par Coronas under vasten stod jag i framsta ledet och headbangade, sa nacken nastan gick ur led. Lineas basist ar samma tjej som spelar med Pink... hon som hade rosa har for ett par ar sen. Jag lovar att lagga ut kort nar jag far tillfalle. Just nu sitter jag pa ett Internetcafe' och hittar inga hal att plugga in kameran pa.

Jessica och jag kommer nu direkt fran skivstudion, dar Camilla haller pa att lagga sina sista "vocals". Det roligaste var att lyssna pa Millan nar hon sjong upp... en massa " minne...manne...ahahahah...ohahaha". Med lite tur att jag far skivan med mig hem och kan borja jobba darifran. En av latarna "bet" sig fast pa en gang. "Hear me out....dadadada.... As-kalas! (Den som kommer pa fika i Nybban, kan fa se hela videon som jag spelat in.)

Sitter har med en splitter ny handbagage-dragvaska... i titan!! Skitbillig! 230 kronor. Den ska jag dra med mig heladagen som en annan "baglady", for nu ska vi till "Dollaraffaren", dar allt kostar 99 cent. Manga ljus och ljuslyktor kommer det att bli till nya lagenheten. Hallejuja!

Millan ska plugga i eftermiddag, for i morgon har hon tenta i att sjunga en okand melodi genom att bara lasa noterna. Jag fattar inte hur hon kan.

Idag har jag faktiskt alldeles rena trosor pa mig. Bagaget kom igar och det blev stor presentutdelning pa N. Sycamore. Bullens korv, kaffe, brunsas, bocker, svenska tidningar, godis, godis, godis och lite mer godis.

Jag sitter har och kollar in skylten pa Ross... tror vi slinker in en runda till dar innan vi drar vidare till "Dollaraffaren". Man vet aldrig vad man kan hitta for "bra-ha-saker" idag.

Over and out/Mamselamsen som nu haller pa att fa varmeslag. (Ja, du Bloggblad vet vad jag menar) Puh...... =)

lördag, september 10, 2005

Antligen har!!

Hollywood, here I am!
Det blev en hiskeligt lang resa, med forseningar och sa. Men till slut landade vi pa LAX. Och efter en massa fotograferande och tumavtryckslamnande i Immigration kom vi in i det stora landet i vaster. Dock gjorde vart bagage en alldeles egen utflykt till Chicago. Sa idag pa morgonen, var det bara att se glad ut och vanda trosorna ut och in och invanta vaskorna. Ja... jag hade kunnat lana trosor av ungarna, men jag ar inget storre fan av stringtrosor sa, med avigsidan ut begav vi oss ut pa Hollywood boulevard. (Vaskorna har kommit nu)

Varmt... varmt... men ett par fantastiska guldskor har redan nu inhandlats. Ja, aven en "daligt-samvete-present" till Stephan. Ett jatte-haftigt Tv-spel, som inte finns i Sverige an. Pa Ross hittade jag precis dom Ralp Lauren-jeansen jag ville ha... as-kalas-billigt.

Inte tid att skriva mer, for nu vantar "En-dollars-affaren"

Over and out/Mamselamsen som nog har promenerat femtielva kilometer redan

torsdag, september 08, 2005

Nu är jag jättetrött, men...

vi har bestämt att vi ska vara upp så länge som möjligt, för att komma i fas med tisskillnaden på nio timmar. *gäspar*. jag vet inte med säkerhet om jag klarar det, för jag tycker ögonlocken verkar vara blytunga.

Klockan fem ska vi åka härifrån i morgon bitti. Jag vill komma först i kön för incheckningen, då jag absolut inte vill sitta i mittraden på flyget. Och är jag först, kankje jag kan få lite extra benplats också.

Nä, jag tror jag lägger mig att vila ögonen (bara lite) på deras säng.

Over and out/Mamselamsen som just precis nu skådat John Blund bakom hörnet

Först bloggträffen.

Lite nervös var jag, för jag hade varken guldväska eller guldskor på mig. Kanske Bloggblad inte kände igen mig utan dessa atiralljer. Men det gjorde hon, för jag var det enda okända ansiktet på gatan. Ohhh....vad mycket vi hade att prata om. Och det ska Ni veta tjejer.... vi pratade skit om ALLA! *skrattar*

Hur som helst.... nu måste vi alla, som känner sig manade, träffas. Ilva... det går säkert flyg åtta gånger om dan hit upp. Börja spara... sälj...hm... dina recept (hade tänkt skrivit något annat, men min goda uppfostran förbjöd mig) :D

Nu sitter jag här alldeles proppmätt och lite salig i "roten". Tacos och lite rött, kan göra vem som helst salig. Runt omkring mig packas det med en icke förut skådad frenesi. Men som sagt, jag lutar mig tillbaka och gör inget annat än sippar lite på vinet.

Tack Bloggblad... det var jättekul att träffa dig IRL.

Over and out/Mamselamsen som ännu inte fått resfeber.

onsdag, september 07, 2005

Sista bloggen för idag.

Nu ska datorn in på operation i butiken här nedanför. Han kommer att göra ett gott jobb, för han vet... tro det eller ej... att Stephan ska köpa egen dator där!!!!! Dock har min käre make, lovat dyrt och heligt att ALDRIG börja blogga. Puh..

Nytt godis är inköpt till Millan och jag hittade lite Fazer-smaskens till Linea. Sabinas lakan är på plats också Jaaa... allt är klart och ska bara stuvas.

Over and out/Mamselamsen som är tillbaka i morgon kväll från Jessicas dator.

God Morgon världen!

Dagens nyheter! En liten blänkare i Barometern och förstörelsen vid stationen i Nybban. Men inte ett ord om alla förstörda cyklar. Ja ja... vissa brott ska man tydligen inte lägga energi på.

Hittade för en stund sen Ebba von Sydows Expressen-fredag och det slog mig vilken totalt subjektiv tidning det är. Hon berättar rent personligt för alla tjejer vad som är ute respektive inne. Stackars stackars unga tjejer som inte "kan tänka själva", de kommer att gå omkring och se ut som Ebba-plagiat. Hade jag varit Ebba, hade jag tagit kontakt med olika "fashionbolag" och erbjudit mig att skriva positiva saker om dom för ett antal "lusentappar". Jag är övertygad om att jag skulle få det. Sån fruktansvärd makt tror jag att "lill-Ebba" har. Läskigt!!!.

Så, nu har jag varit lite kritisk. Där i från går jag till att bli lite mer personlig.

Idag ska jag bara göra det sista tills jag åker i morgon. Bl.a. måste jag köpa nytt lös-godis till Millan (uppätet) och sen ville Linea (obs! ett n) ha Fazer choklad (inget annat duger)

Sen är det min jäkla naglars tur. Många lager ska läggas på, för att jämna ut dom där blåsorna. (Bloggblad, vi får se om jag lyckas)

Over and out/Mamselamsen som just nu nästan sitter med fötterna i kattlådan.

tisdag, september 06, 2005

Modiga jag lägger ut ett foto på mig!!

Jag, ett ess vid Black Jack-bordet

Och här är jag som ett Kinderägg... tre saker i ett. Cig-guld(runt halsen)-öl-Black Jack i Las Vegas-marker kvar. Fast det blev visst fem roligheter i stället för tre.

Bloggblad! Jag vågar jag också!

Lite vin,....

fetaostsallad och en massa av Millans godis mår jag som jag förtjänar. Inte blev det ett dugg bättre av att titta på "The biggest looser". Ett halvt kilo smågodis är nog inte så himla fiberrikt och hälsosamt som man inbillar sig medan man trycker in det i ansiktet. *rapar lite försynt*

Fast rött vin lär vara bra för blodet... det sa i alla fall min morfar, som blev nästan nittio.

Over and out/Mamselamsen som nog tar ett glas till.

Fanken också!

Nu har jag "Amerika-målat" naglarna. De ska hålla i två veckor, hade jag tänkt mig. Men jag blir så himla sur, när jag ser att det kommer sånna där små "blåsor" på två av naglarna. Senaste rönen om blåsorna, är att två av mina naglar är förorenade av något. Vad sägs om det? Men vad tusan...jag målar på ett par lager till i morgon, så kanske det jämnar ut sig... För det kan väl inte bli jätteblåsor, så man ser ut som ryggen på en knottrig padda på lillfingret och ringfingret. "But what the heck, jag kan väl leva med det också. *ler*

Over and out/Mamselamsen....knölnageln! :D

Trallalalala.........

Allt känns hur lugnt som helst. Packa upp lite handdukar här, fikar lite där och kliar Ebba lite över allt. Hennes favvo-leksak just nu är en röd virkad pytteliten mus med en pingla på svansen. (Hur fånig är inte jag?)

Jag undrar hur Jessica ska hinna packa och bli klar tills vi åker. Dom har tydligen "skickning" på tidningen i natt. Stackarn... vad trött hon ska bli. Men jag ska minsann skämma bort de små hönsen, nu när jag har dem samlade på ett ställe. (Det händer inte allt för ofta) Nästa gång blir inte förrän till jul, när Millan kommer hem.

Ohh... jag måste berätta vad vi såg sent i går kväll från balkongen. Tre dj...la ligister som stod och massakrerade cyklar utanför stationen. Vi ringde ju självklart polisen och fick bara reda på att det inte fanns någon bil i Nybro, så dom struntade i det. En fem-sex cyklar blev nog helförstörda. Varför? Ingen aning, för när de ansåg att de var klara, bara stack dom. Lyssnade på oss?.... inte en chans. Så om någon från Nybro läser det här och fått cykeln förstörd, kan jag ge en bra beskrivning på killarna. Polisen vill inte veta.

Nä, nu ska jag gå och kolla igenom mitt handväskeförråd och kolla vilka jag ska ha med mig.

Over and out/Mamselamsen alias PysselMamsen

Det man inte har i huvet...

får man ha i benen.

Skulle ju laga mat igår kväll, men det gick inte, för jag hade av någon förunderlig anledning glömt att städa och packa kastrullskåpet i huset. Vad trött jag blir på mig själv... hur disträ är jag inte ibland. Men nu är skåpet rent och alla kastrullerna på plats här. Så i kväll blir det... Korv Stroganoff... eller inte. :D

En liten bild på Ebba lägger jag in också... kan inte låta bli.Ebba sover

Over and out/Mamselamsen, som rusar vidare... handla.... packa...planera...

Idag är jag tillbaka i mitt gamla jag igen.

Även om datorn är galen och mitt alterego flummar runt nånstans här. Är det så att "jag" varit oförskämd någon annanstans under min bortvaro, så är jag ledsen....men det var faktiskt inte jag.

Nu måste jag riga telia och hör vad det är för fel på ADSL:e här. Det tar ju hundra gånger så lång tid här. Grrr.....

Men annars är det bra....ska börja packa lite idag... får se hur mycket GULDISAR jag får med mig? Ska ju trots allt shoppa lite där.

Nu ropar Stephan! Nu är det säkert ommöblering på gång... IGEN! *ler* Måste rusa och så vill jag spara lite på batteriet i datorn. BRB.

Over and out/Mamselamsen, med lite resfeber.

måndag, september 05, 2005

Ojojoj....min dator är galen och magen full med junkfood.

Nu äntligen fick jag igång den. Jädra elektroniska apparater... jag vill att de bara ska funka, när jag trycker på knappen. Men det är som sagt, bara till torsdag, sen ska den in på lagning och jag ska till Millan. Och när jag kommer hem igen, ska den stå på mitt skrivbord och vara "healad" och allt ska vara som vanligt.

Kvällens gastronomiska utflykt blev Denniskorv, ketchup och snabbmakaroner. Ingen har haft tid att tänka på mat. Snacka om att jag rasar i vikt.... as-kalas! Har inte haft magtryckare på mig på säkert en vecka....har inte behövt. :D Så dagens råd är:"Flytta och rasa i vikt. Anmäl dig som frivillig till alla flyttningar på orten. Du kommer samtidigt att få vänner för livet"!

Nä, nu ska jag lägga mig och kräla på golvet med Ebba. En synnerligen lättroad ung dam. En papperstuss och lyckan är fullkomlig.

Over and out/Mamselamsen som trots ryktet om min "bortgång" på bloggen... finns kvar.

Lika slut som Ebba!

Ebba ligger utslagen i soffan och jag vill göra likaledes, men har massor att göra. Men sak är himla bra, Trots städning, skurning, flytt, uppackning, tvätta kristallampor har jag alla naglarna i behåll. Ett litet under i sig. Om en timme måste jag åka till Kalmar... Öhhh...

Men från och med i morgon, ska jag bara ägna mig åt att förbereda för resan till LA. Bullens korv, pulverbrunsås och godis är inköpt. Var det nått mer Millan?

Nä, nu ska jag byta sida... måste kolla min mail.

Over and out/Mamselamsen som just nu har en liten kisse som vandrar fram och tillbaka på tangentbordet.

Modelejonet Ebba.

Ebba von G
Jag visste väl att det var rätt namn för henne. Har man sett en liten Ytte-pytte-Ebba, studera modevisningarna på TV mer närgånget.

Dä ä möcke nu!

Packa upp, packa till LA, roa Ebba....... och till slut hittade jag rätt telefonjack och nu står jag mitt bland lådor och kartonger och bloggar. Stephan har helt idiotförklarat mig. *skrattar*

Men nu i alla fall har vi Ebba von G. här. Oh ett mer rätt namn kunde vi inte ha gett gett henne. För "Orginal-Ebba" är ju mode intresserad och det är denna Ebba också. Jag har bevis, som jag kommer att lägga ut under dagen.

Men det är sknt att vara tillbaka här... känner mig liksom hel igen.

Over and out/Mamselamsen som snart är tillbaka igen...ska bara hitta en icke-upptagen kontakt till datron.

Dä ä möcke nu!

Packa upp, packa till LA, roa Ebba....... och till slut hittade jag rätt telefonjack och nu står jag mitt bland lådor och kartonger och bloggar. Stephan har helt idiotförklarat mig. *skrattar*

Men nu i alla fall har vi Ebba von G. här. Oh ett mer rätt namn kunde vi inte ha gett gett henne. För "Orginal-Ebba" är ju mode intresserad och det är denna Ebba också. Jag har bevis, som jag kommer att lägga ut under dagen.

Men det är sknt att vara tillbaka här... känner mig liksom hel igen.

Over and out/Mamselamsen som snart är tillbaka igen...ska bara hitta en icke-upptagen kontakt till datron.

torsdag, september 01, 2005

God Natt!

Nu ska jag sova sista natten i huset. Flyttgubbarna kommer klockan sju i morgon bitti. *gäspar stort*

I natt får jag sjunga mig till sömns, för jag har inget att läsa. Det får bli låten jag sjöng för ungarna när de var små änglar.

"När Trollmor har lagt
de elva små trollen
och bundit fast dem i svansen.
Då sjunger hon sakta
för elva små trollen
de vackratse ord hon känner.

O ajajajajaj buff
O ajajajajaj buff.
O ajajajaj buff buff
O ajajajaj buff""

*snarkar*

Over and out/Mamselamsen som redan sover

Paus IGEN!

Nu har jag det svart på vitt. Jag tål INTE regöringsmedel! Det börjar med små knottror på fingrarna och sen blir det vätskande små blåsor. Så jag säger som Virtanen:

"FLY MIG EN STÄDERSKA.... NU"!

Jag har alltid anat att min kropp inte är gjord för städning. Nu har jag de fysiska bevisen.

Over and out/Mamselamsen, "Super Divan"

Nu är jag helt slut.

Men jag ska ta de sista skåpen i köket, innan jag tar ett glas vi vin.

Och under ruset inverkan ska jag sen börja packa alla "göra vacker-sakerna" i badrummet. Det blir nog ett par lådor. För det är konstigt, att ju äldre jag blir desto mer sådana grejor behövs.

När jag var 17-18 år hade jag en pytte-liten sminkväska. Men nu när jag är 52 är det beauty-box och en jädrans massa hyllor med flaskor och burkar av alla modejanger som gäller. Men visst....skiiit-snygg blir jag! *skrattar*

Nä, nu är pausen slut.

Over and out/Mamselamsen med trycksvärte-svarta fingrar.

Nu fattar jag absolut ingenting!!

Telefonen funkar på det nya stället och jag har fortfarande mitt ADSL här. Jag trodde det skulle försvinna samtidigt. Men glad är JAG!

Over and out/ Mamselamsen som glad i hågen bloggar vidare

Enbart till Gagga!

Här är min... nu vill jag se din!

Portföljen

Det finns en lång historia om denna väska. Inköpt i New York, under mycket mystiska omständigheter. Eller hur Millan? *skrattar*

Nu försvinner jag snart...

men Ni har ändå James till Er service.

James redo

Over and out/Mamselamsen som nu virrar runt värre än nånsin

Min "tuppjuckade" dator...

håller jag hyfsat vid liv. Den laddar ju inte som den ska... men jag har kommit underfund med, att om jag tepjar fast sladden uppåt locket/skärmen, så laddar den helt OK. Visst är jag finurlig?

Men den ska lämnas in, när jag är i USA. Det är nog en och annan lödning, som behövs för att den ska vara fit-for-fight, när jag kommer hem igen.

Over and out/Mamselamsen som nu bloggar hysteriskt innan ADSL:en släcks ner.


Pssst...Glöm inte den rosa stjärnan här brevid... den betyder "Respekt" :D

Idag går dagen i...

andan "plötsliga lådor". Nu ska det sista ner och då kan lådorna innehålla blandningar som små kristallampor, grön växt, vinflaska och lite handdukar. Allt i en enda salig röra. Hå hå ja ja.

Lovar här och nu, inför alla. "Jag ska inte flytta igen, förrän om minst tio år"! Och skulle jag börja skriva om flyttning om ett år eller så... Slå mig i huvudet!

För resten läste jag hos Alex, att vi ska börja beskriva våra morgonrockar.Men hallå!... Behöver jag verkligen det? :D

EGO

Over and out/ Mamselamsen, den lille "leopard-zebran".

Snart försvinner jag...

för idag kopplas telefonen ner och därmed också mitt ADSL. Så vi får se hur länge idag jag kan ligga on-line.

Over and out/ Mamselamsen, tämligen yrvaken